+48 22 111 00 0148 22 50 58 440
Zgłoś Ofertę ENG
header

Nowy dział w AXI IMMO

Od lipca br. firma AXI IMMO oferuje nowy wachlarz usług w zakresie obrotu nieruchomościami komercyjnymi. Utworzono nowy Dział Powierzchni Biurowych, do którego dołączyli Przemysław Piekałkiewicz oraz Patryk Pietrzak.

Przemysław Piekałkiewicz jest związany z rynkiem nieruchomości komercyjnych od 2003 roku. Swoje doświadczenie zdobywał w takich firmach, jak Kancelaria Brochocki, DTZ, CB Richard Ellis, Nuvalu. Zajmował się doradztwem w transakcjach najmu powierzchni biurowych, reprezentując zarówno najemców m. in.: Samsung, FRSE, Hines, Can Pack, jak i deweloperów m.in. Ghelamco, GTC, czy Quinlan Private Golub.
Jest absolwentem Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu na Wydziale Prawa
i Administracji. Ukończył również kurs kwalifikacyjny i praktyki zawodowe pośrednika w zakresie pośrednictwa w obrocie nieruchomościami.
W AXI IMMO objął stanowisko Senior Office Consultant.

Patryk Pietrzak, przez ostatnie 3 lata pełnił funkcję negotiatora ds. wynajmu powierzchni biurowych na terenie Polski w firmie Savills. Doradzał oraz reprezentował klientów przy transakcjach najmu. Wcześniej pracował w warszawskim biurze UNDIO ONZ.
Posiada tytuł magistra Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie oraz dyplom MBA Nagoya University of Commerce and Business w Japonii. W chwili obecnej jest w trakcie kończenia studiów podyplomowych z zakresu pośrednictwa w obrocie nieruchomościami w IGPiM.
W AXI IMMO objął stanowisko Senior Office Consultant.

Powiązane wpisy

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial